sayfa içeriği
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/oncucankurtaran/

Anasayfa


     ÇİFT MAKSATLI ELEKTRİK KAYNAK GÖZLÜĞÜ

   
Ürün Kodu : VV 502
Üretici : VİOLA VALENTE
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Elektrik Kaynakları İçin Uygundur

Uzun süreli kullanım için uygun konfor ve hafiflik

Ürünler CE Belgelidir.

Koruyucu Gözlükler çalışanların gözünü, ortaya çıkan zararlı ışınlardan, sıçrayan çapaklardan ve kıvılcımlardan koruyan güvenlik malzemesidir. Gözler için tehlikeli olan işlerde çalışan her işçiye, gözün korunması için en uygun gözlükler verilmeli

Hangi Renkleri Kullanmalıyız;

Renklerin Dili  

Şeffaf Kullanım : İç alanlarda darbeye karşı kullanılması önerilir.385 nm.ye kadar %99,9 radyasyona karşı UV filtreli koruma sağlar. Polikarbonat lens darbelere dayanıklılık gösterir. Kimyasallara karşı asetat lens önerilir.

Gümüş Renk Kullanım : Yüksek performanslı lens iç ve dış alanlarda yapay ışığı azaltmak ve güneş ışığının kızgınlığını azaltmak amacıyla önerilir. 385nm. ye kadar %99.9 radyasyona karşı UV filtreli koruma sağlar.

Füme Renk Kullanım : Güneşe karşı dış alanlarda çalışanlara gözü yormaması için önerilir. Araba kullanırken trafik ışıklarının ayırt edilmesine yardımcı olur. 385 nm.ye kadar %99.9 radyasyona karşı UV filtreli koruma sağlar.

Sarı Renk Kullanım : Az ışıklı ortamlarda ışığı artırıp, çok ışıklı ortamlarda ışığın yorucu etkisini azaltır. 400nm.ye kadar %99.9 radyasyona karşı UV filtreli koruma sağlar.

Kırmızı Renk Kullanım : Darbelere karşı korumayı garantileyerek , UVA&UVB  ışınlarının gözle görülür raylardan ( mor ve mavi ) 25nm seviyesine kadar  emilerek göze gelmesini sağlar. Bu lens UV ışınlarını 525nm seviyesine kadar %99.9 emer.

Kahverengi Renk Kullanım : Güneş ışığı ve parlamalarına karşı gözü zarar vermekten korur. Araç kullanırken trafik ışıklarının ayırt edilmesine yardımcı olur. Işık değişimlerinde kontrast atarken mercek rengi sebebiyle gözün daha iyi uyum sağlamasını sağlar. 385.nm ye kadar %99.9 radyasyona karşı UV filtreli koruma sağlar.

Kobalt mavi Renk Kullanım : Aşırı sıcak alanlarda ergimiş metal ve sıçramalarda çıplak gözle görülmeyen ışınlara ( INFRARED ) karşı koruma sağlar. Darbe gelebilecek durumlar için uygun değildir.

I.R SH:1.7-3-5 : Kaynak için kulanım: SH 1.7= kaynakçı asistanı. SH 3&5=oxy-kesikler, gaz kaynağı, %99.9 UV filtreli, radyasyona 385 nm.ye kadar absorbe eder.

Kaynak cam SH5: Kaynak için önerilir. Kızılötesi ışınlar için koruma sağlar. Darbe gelebilecek durumlara karşı koruma sağlamaz.

Isıya dayanaklı cam : Toz toprak ve kimyasal çevrede ( temizlik, kimyasal lab. ) darbe riski yoksa önerilir. Aşınma ve kimyasal sıçramalara karşı mükemmel koruma sağlar. Darbe gelebilecek alanlarda kullanımı kesinlikle uygun değildir.

 
 
SİPARİŞLERİNİZ İÇİN TELEFON NUMARALARIMIZ

0.242.344 40 20

0.535.600 42 46
Talep Formu
İsim
E-Mail
Telefon
İl
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Bizi Takip Edin
MUTLAKA İZLEYİN
Üyelik Girişi

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam107
Toplam Ziyaret316068

Site Haritası

   


ÖNCÜ CANKURTARAN 
KETOB CANKURTARAN YARIŞMASINDA 



BASINDA ÖNCÜ CANKURTARAN
KAZASIZ KUL OLMAZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ