sayfa içeriği
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/oncucankurtaran/

Anasayfa


     Reflektörlü Yelek

   
Ürün Kodu : 0018
Üretici : Doğukan Tekstil
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Ürün Özellikleri : 


Floresan kumaş özelliklidir.
Görüntü amaçlı kullanılır.
Orjinal 3M reflektör kullanılmıştır.
Tüm Araçlarda, Yol İşçilerinde, Motor ve Bisiklet Sürücülerine Kullanımı ve bulundurulması Zorunlu Hale Getirilmiştir.

İş emniyetinin sağlanmasına yönelik iş güvenliği mevzuatında yönetmelikler şeklinde ve giyilmesi yasaca zorunlu olan iş elbisesi çeşitleri arasında yer almaktadır reflektörlü yelekler. Kendinden reflektörlü kumaşlardan üretilen ince reflektörlü yelek leri giyen çalışanların fark edilme oranları oldukça yüksektir. Çeşitli iş yerlerinde gece işlerinde, kapalı havalarda ve trafikteki çalışmalar esnasında reflektörlü yelekleri giyen persoenel in bu sayede fark edilmeleri mümkün olmaktadır. Reflektörlü iş yelekleri giymeleri onların hayatlarının korunmasına, çeşitli iş kazalarından korunmalarına ve böylelikle iş yeri güvenliğine ciddi katkılar sağlanmaktadır.

 

REFLEKTÖRLÜ YELEKLER ve MESLEKLER   

İnce reflektörlü yelekler de, diğer reflektörlü yelekler gibi, genellikle yüksek görünürlüğe gereksinim duyulan motorlu kuryelerde, çeşitli hangar ve depo giriş ve çıkışlarında, belediyelerin çeşitli temizlik işleri ile elektrik, su, doğalgaz ve kanalizasyon işlerinde ve ayrıca karayollarının yol, tünel, metro, raylı sistem ve köprü yapımı, bakımı ve onarımlarında ve inşaat alanlarında güvenle giyilebilmektedirler.

Yine benzer şekilde sivil savunmada, nakliyatçılarda, yol kenarlarındaki veya parklarda ve bahçelerde ağaç budama ve çevre düzenleme işlerinde, trafik polisleri ile çeşitli güvenlik görevlilerinin çoğu trafik çalışmalarında, otopark ve çekici çalışanlarında, sinyalizasyon çalışmalarında, itfaiyenin yangın söndürme ve can kurtarma görevlerinde, acil yardım ve ambulans görevlilerinde ve liman çalışanlarında ince reflektörlü yeleklerin giyilmeleri büyük önem arz etmektedir.

Ayrıca hava alanı gibi çeşitli pistlerdeki güvenlik çalışanlarında, sinyalizasyon çalışanlarında, yükleme boşaltma işlerinde, benzinliklerdeki çalışanlarda, arama kurtarma üyelerinde ve daha birçok iş alanlarında ince reflektörlü yeleklerin giyilmeleri gerekmektedir.

İş alanları haricinde profesyonel veya amatör dağcılıkta, çeşitli motor sporu yarışları ile bunların ekiplerinde ve benzer bazı spor dallarında reflektörlü yeleklerin giyilmesi son derece faydalı ve gerekli olabilmektedir.

 
 
SİPARİŞLERİNİZ İÇİN TELEFON NUMARALARIMIZ

0.242.344 40 20

0.535.600 42 46
Talep Formu
İsim
E-Mail
Telefon
İl
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Bizi Takip Edin
MUTLAKA İZLEYİN
Üyelik Girişi

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam66
Toplam Ziyaret316027

Site Haritası

   


ÖNCÜ CANKURTARAN 
KETOB CANKURTARAN YARIŞMASINDA 



BASINDA ÖNCÜ CANKURTARAN
KAZASIZ KUL OLMAZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ